AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiş sıçraması görmek

Kahve falında çiş sıçraması görmek

Kahve falında çiş sıçraması görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında çiş sıçraması gördüyseniz:

  • Sizden farklı bir geçmişi olan veya sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle iletişim kurmanız yeni bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tasa çiş yapmak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında üzerine çiş yapıldığını görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında çiş temizlediğini görmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin çiş yapmasını görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında çiş ellemek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine yorulur.

Kahve falında klozete çiş yapmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde çiş yapmak lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına yorulur.

Kahve falında kendi çişini içmek kişinin hayatının değişeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir