AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortalığa çiş yapmak

Kahve falında ortalığa çiş yapmak

Kahve falında ortalığa çiş yapmak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, dolandırılacağına, arkasından gıybet edeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ortalığa çiş yapmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alacaksınız.

Kahve falında ortalığa çiş yapmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalettir.

Kahve falında ortalık yerde banyo yapmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ortalığa kaka yapmak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında ortalığı dağınık görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ortalığa pislemek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ortalık yere pislemek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine işarettir.

Kahve falında ortalık yere sıçmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında ortalığı toplamak düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir