AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı bornoz görmek

Kahve falında sarı bornoz görmek

Kahve falında sarı bornoz görmek çevreye karşı itibarın artacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı bornoz gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabilirsiniz.

Kahve falında sarı bornoz giymek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı bornoz görmek erken evlilik yapacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bornozlu bir erkek görmek ağız tadının kaçacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına inanılır.

Kahve falında eşini bornozla görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında bornozlu olduğunu görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, daha zengin hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bornozlu kadın görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, zor bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında bornoz almak büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine alamet eder.

Kahve falında bornoz giyen birini görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir