AnaSayfa / Genel / Kahve falında abisini sarhoş görmek

Kahve falında abisini sarhoş görmek

Kahve falında abisini sarhoş görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine delalet eder.

Kahve falında abisini sarhoş gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu düzenlemeniz gerekiyor.

Kahve falında abisini sarhoş görmek artık kötü günler yaşamayacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına inanılır.

Kahve falında abisini öldüğünü duymak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abisini görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına alamet eder.

Kahve falında kocanın abisini görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında abisini öpmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında üvey abisini görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin abisini görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına delalettir.

Kahve falında abisi tarafından öldürülmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir