AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürünü sarhoş görmek

Kahve falında müdürünü sarhoş görmek

Kahve falında müdürünü sarhoş görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işaret eder.

Kahve falında müdürünü sarhoş gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı doğru kullanmanız durumunda doğru kişilere ulaşabilirsiniz.

Kahve falında müdürünü sarhoş görmek aksiliklerin son bulacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babanı sarhoş görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında içip sarhoş olmamak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin sarhoş olduğunu görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi sarhoş görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, işlerinin aksayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş insanı sarhoş görmek hararetli olayların meydana geleceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında sarhoş taklidi yapmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işarettir.

Kahve falında sarhoştan korkmak sıkıntısından kurtulacağına, güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir