AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içmek sarhoş olmak

Kahve falında içki içmek sarhoş olmak

Kahve falında içki içmek sarhoş olmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine delalet eder.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmak gördüyseniz:

  • Denge kurmanız gerekiyor.

Kahve falında sarhoş olmadan içki içmek makamının ve itibarının yükseleceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmak belki de hayatının aşkını bulacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmamak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak kazancın günden güne daha da artacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içki içmek ve sarhoş olmak kişinin adeta gençleşeceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içki içip sarhoş olmamak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında içki içip sarhoş olduğunu görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmamak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir