AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş birini görmek

Kahve falında sarhoş birini görmek

Kahve falında sarhoş birini görmek düzenli bir işe girileceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, bol rızık elde edeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, rızkın genişleyeceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sarhoş birini gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda duygular ortaya çıkabilir veya işin içine karışabilir.

Kahve falında eşi sarhoş görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu sarhoş görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geçiminin zor hale geleceğine delalettir.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işarettir.

Kahve falında sarhoş bayan görmek her zaman evlatlarına destek olacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini sarhoş görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına yorulur.

Kahve falında birinin sarhoş görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine alamet eder.

Kahve falında babasının sarhoş olduğunu görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını sarhoş görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir