AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını sarhoş görmek

Kahve falında bir arkadaşını sarhoş görmek

Kahve falında bir arkadaşını sarhoş görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, para yatıracağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşını sarhoş gördüyseniz:

  • Görünenin arkasında gerçeklere bakmalısınız.

Kahve falında arkadaşının sarhoş olduğunu görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı sarhoş görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını sarhoş görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını sarhoş görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarını sarhoş görmek her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını sarhoş görmek yaşamına bakacağına, işlerin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızını sarhoş görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında eşi sarhoş görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, rakiplerini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir