AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş olmak istemek

Kahve falında sarhoş olmak istemek

Kahve falında sarhoş olmak istemek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, dinde tartışmaya, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında sarhoş olmak istemek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında sarhoş olmak istemek çok güzel bir projenin geçirileceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birini sarhoş görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında kocayı sarhoş görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet eder.

Kahve falında içmeden sarhoş olmak sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini sarhoş görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet eder.

Kahve falında müdürünü sarhoş görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında sarhoşla evlenmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir