AnaSayfa / Genel / Kahve falında içmeden sarhoş olmak

Kahve falında içmeden sarhoş olmak

Kahve falında içmeden sarhoş olmak kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, her istediğini elde edeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine inanılır.

Kahve falında içmeden sarhoş olmak gördüyseniz:

  • Riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var.

Kahve falında viski içip sarhoş olmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine alamet eder.

Kahve falında içmeden sarhoş olmak ailesini utandırmayacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmamak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında içki içip sarhoş olduğunu görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmamak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına delalettir.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmak daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine rivayet eder.

Kahve falında içip sarhoş olmak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir