AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini sarhoş görmek

Kahve falında ölen birini sarhoş görmek

Kahve falında ölen birini sarhoş görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birini sarhoş gördüyseniz:

  • Birkaç işi bir arada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında bira içmek ve sarhoş olmak kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında babanı sarhoş görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında sarhoşla evlenmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarhoş birini ayıltmak içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişiyi sarhoş görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarhoş gibi olmak iç dünyanızın sakinleşeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında içki içip sarhoş olduğunu görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine alamet eder.

Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir