AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini sarhoş görmek

Kahve falında ölü birini sarhoş görmek

Kahve falında ölü birini sarhoş görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, huzurunun da yerine geleceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına yorulur.

Kahve falında ölü birini sarhoş gördüyseniz:

  • Duygusal etkiler altında olacaksınız; Fazlasıyla sıkılabilirsiniz Bazı ilişkilerinizde fırsat kaçırmış veya kaçırmak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında ölünün sarhoş olduğunu görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü sarhoş görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye işaret eder.

Kahve falında ölü birini sarhoş görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşi sarhoş görmek planların sarkacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında müdürünü sarhoş görmek ticaretinin gelişeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını sarhoş görmek işlerinin yolunda gideceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içmeden sarhoş olmak çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin sarhoş olduğunu görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir