AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birini sarhoş görmek

Kahve falında ünlü birini sarhoş görmek

Kahve falında ünlü birini sarhoş görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birini sarhoş gördüyseniz:

  • Hazırlık yapmak maddi manevi tasarruf anlamına gelebilir.

Kahve falında ünlü birini sarhoş görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını sarhoş görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, uzaktan haberler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında patronu sarhoş görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine yorulur.

Kahve falında bira içmek ve sarhoş olmak güzellik ve hayır geleceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında kocayı sarhoş görmek başarılarının kalıcı olacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı sarhoş görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içki içip sarhoş olmamak onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, insanları kıracağına, üzeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir