AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş taşımak

Kahve falında sarhoş taşımak

Kahve falında sarhoş taşımak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarhoş taşımak gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemediği işler için zorlamamalısınız.

Kahve falında sarhoş taşımak ardından yeni bir işe gireceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarhoş adam dövmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi sarhoş görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sarhoş olduğunu görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün sarhoş olduğunu görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birini sarhoş görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında anneyi sarhoş görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarhoş olmak sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir