AnaSayfa / Genel / Kahve falında viski içip sarhoş olmak

Kahve falında viski içip sarhoş olmak

Kahve falında viski içip sarhoş olmak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, mal ve rızkın çoğalmasına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında viski içip sarhoş olmak gördüyseniz:

  • Dilinizi ucuna kadar gelen şeyleri ne olursa olsun söylememnizde fayda var.

Kahve falında viski içip sarhoş olmak iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işaret eder.

Kahve falında viski içeni görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında viski içen birini görmek ilerleyeceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine inanılır.

Kahve falında viski görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, bilgilerle donanacağına işaret eder.

Kahve falında viski ikram etmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birine viski vermek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına delalet eder.

Kahve falında viski içki içmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında viski şişesi görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir