AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak

Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak

Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, onlarla ayrı düşeceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi ekonomik durumunuzu da olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak yeni alanlara yöneleceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak kırgınların barışacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine delalettir.

Kahve falında rakı içmek sarhoş olmamak hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına yorulur.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmamak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşınla rakı içmek ufkunun açılacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında sek rakı içmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rakı içmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir