AnaSayfa / Genel / Kahve falında sargılı bacak görmek

Kahve falında sargılı bacak görmek

Kahve falında sargılı bacak görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına inanılır.

Kahve falında sargılı bacak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda tecrübelerinizi ön plana almanız gerekiyor.

Kahve falında sargılı bacak görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağını sargılı görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolu sargılı görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına inanılır.

Kahve falında sargılı yüz görmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunu sargılı görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalet eder.

Kahve falında kafası sargılı görmek her konuda şansın yaver gideceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kolunu sargılı görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında kolu sargıda görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir