AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu sargılı görmek

Kahve falında kolunu sargılı görmek

Kahve falında kolunu sargılı görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunu sargılı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin aynı kaba davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kolu sargıda görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında sargılı kol görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına delalettir.

Kahve falında kolunu sargılı görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunun sargılı olduğunu görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına alamet eder.

Kahve falında kolu sargılı görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başı sargılı görmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında elini sargılı görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sargılı yüz görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kişinin malını kaybedebileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir