AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu sargılı görmek

Kahve falında kolu sargılı görmek

Kahve falında kolu sargılı görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kolu sargılı gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızla tartışabilirsiniz.

Kahve falında kolunu sargılı görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kolu sargıda görmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sargılı kol görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına inanılır.

Kahve falında kolu sargılı görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunun sargılı olduğunu görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında elleri sargılı görmek üzüntülerinin son bulacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine işaret eder.

Kahve falında burnunu sargılı görmek markasını duyuracağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başı sargılı görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir