AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafası sargılı görmek

Kahve falında kafası sargılı görmek

Kahve falında kafası sargılı görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayır duaları alınacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, ne yapacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, büyük bir ihanete uğranacağına işaret eder.

Kahve falında kafası sargılı gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılan konuşmalar aşağılanma veya hafife alınma şeklinde algılanabilir.

Kahve falında kafası sargılı görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, tecrübe sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz sargı bezi görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında sargılı görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına alamet eder.

Kahve falında burnunu sargılı görmek başarısının çoğalacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sargılı ayak görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sargılı kol görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sargılı insan görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnu sargılı görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, yönetici makamına oturacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir