AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu sargıda görmek

Kahve falında kolu sargıda görmek

Kahve falında kolu sargıda görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gerekirse özür dileneceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolu sargıda gördüyseniz:

  • Şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir ya da işle ilgili aksilikler meydana gelebilir.

Kahve falında kolu sargılı görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sargılı kol görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, ağır günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunun sargılı olduğunu görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına yorulur.

Kahve falında kolu sargıda görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına alamet eder.

Kahve falında kolunu sargılı görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eli sargılı görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elleri sargılı görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başı sargılı görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir