AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağını sargılı görmek

Kahve falında bacağını sargılı görmek

Kahve falında bacağını sargılı görmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, tabiatı kötü olan kişiye, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağını sargılı gördüyseniz:

  • Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor.

Kahve falında sargılı bacak görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağını sargılı görmek sermayesini kaybedeceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunun sargılı olduğunu görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini sargılı görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında burnu sargılı görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına delalet eder.

Kahve falında kolunu sargılı görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında başı sargılı görmek ağız tadına kavuşacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına işarettir.

Kahve falında sargı görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir