AnaSayfa / Genel / Kahve falında sargılı yüz görmek

Kahve falında sargılı yüz görmek

Kahve falında sargılı yüz görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, insanlarla arasının açılacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulur.

Kahve falında sargılı yüz gördüyseniz:

  • Beklentileriniz ne kadar az olursa o kadar az hayal kırıklığı yaşarsınız.

Kahve falında sargılı yüz görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sargılı görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında sargı görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında burnu sargılı görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağını sargılı görmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elini sargılı görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında burnunu sargılı görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, ticaretin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında kolu sargıda görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir