AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri sargılı görmek

Kahve falında elleri sargılı görmek

Kahve falında elleri sargılı görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında elleri sargılı gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri söylemek konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında eli sargılı görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elleri sargılı görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, sorunlarının günden güne azalacağına delalettir.

Kahve falında sargılı el görmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında elini sargılı görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elini sargılı görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına işaret eder.

Kahve falında kafası sargılı görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında başı sargılı görmek hüsrana uğrayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sargılı insan görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, karın artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir