AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sargılı görmek

Kahve falında birini sargılı görmek

Kahve falında birini sargılı görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kısmetlerin azalacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, bir süre belini doğrultamayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine işarettir.

Kahve falında birini sargılı gördüyseniz:

  • Flu ortamlar veya ikili durumlar kafaları karıştırıyor.

Kahve falında birini sargılı görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sargı görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalettir.

Kahve falında sargılı kol görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine delalet eder.

Kahve falında sargılı bacak görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz sargı bezi görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolu sargıda görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında elleri sargılı görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başı sargılı görmek tüm kederinin uçup gideceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir