AnaSayfa / Genel / Kahve falında sargılı el görmek

Kahve falında sargılı el görmek

Kahve falında sargılı el görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, yeni bir yol çizileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, küfürlü söze, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sargılı el gördüyseniz:

  • Doğru tavır her şeyi mümkün kılabilir.

Kahve falında eli sargılı görmek hayatının güzelleşeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında elini sargılı görmek sürekli tartışacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sargılı el görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine delalettir.

Kahve falında elleri sargılı görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına rivayet eder.

Kahve falında birinin elini sargılı görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına yorulur.

Kahve falında burnu sargılı görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sargılı görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sargılı bacak görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir