AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının sargıda olduğunu görmek

Kahve falında ayağının sargıda olduğunu görmek

Kahve falında ayağının sargıda olduğunu görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine inanılır.

Kahve falında ayağının sargıda olduğunu gördüyseniz:

  • Eğilimlerinizi, planlarınızı, hedeflerinizi veya asıl niyetlerinizi paylaşırsanız uzun zamanlı bir hayalinizi gerçekleştirme fırsatı elde edebilirsiniz.

Kahve falında sargılı ayak görmek modern insanlarla tanışılacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına alamet eder.

Kahve falında ayağının sargıda olduğunu görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, anne duasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağı sargılı görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elini sargılı görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sargılı yüz görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına delalet eder.

Kahve falında kolunu sargılı görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında kafası sargılı görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sargı görmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir