AnaSayfa / Genel / Kahve falında saplı bardak görmek

Kahve falında saplı bardak görmek

Kahve falında saplı bardak görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında saplı bardak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan desteklenme isteği artıyor.

Kahve falında saplı bardak görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbine bıçak saplanmak ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına inanılır.

Kahve falında kazma sapı görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına delalettir.

Kahve falında ekin sapı görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah sapka giymek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında sapı kırık fincan görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında polis sapkasi takmak sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sabri sarı oğlunu görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir