AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabri sarı oğlunu görmek

Kahve falında sabri sarı oğlunu görmek

Kahve falında sabri sarı oğlunu görmek kötü gününü de paylaşacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı adımlar atacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sabri sarı oğlunu gördüyseniz:

  • Başka kişilerin fikir veya tecrübelerine önem vermenizde fayda var.

Kahve falında sabri sarı oğlunu görmek hayatının belli bir rutine oturacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza işarettir.

Kahve falında ok saplandığını görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sapı kırık gözlük görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında saplı şeker görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kurulu düzeninin olacağına inanılır.

Kahve falında çiçek sapı görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında batağa saplanmak kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, güzel haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbine bıçak saplanmak içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında karnına bıçak saplanmak bekarsa evleneceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir