AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazma sapı görmek

Kahve falında kazma sapı görmek

Kahve falında kazma sapı görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, tartışmaların sona ereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, lüksüne de lüks katacağına delalettir.

Kahve falında kazma sapı gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkışıklıklar meydana gelebilir.

Kahve falında kazma sapı görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kara saplandığını görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kara saplanmak işlerine yeni işler katacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında sapı kırık gözlük görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında ok saplandığını görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulur.

Kahve falında kara saplı bıçak görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sapı olmayan bıçak görmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine alamet eder.

Kahve falında saplı şeker görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir