AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin sapı görmek

Kahve falında ekin sapı görmek

Kahve falında ekin sapı görmek kazançlı bir adım atılacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına alamet eder.

Kahve falında ekin sapı gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirici aktivitelerin geri dönüşü olumlu olabilir.

Kahve falında ekin sapı görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuma saplanmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maydanoz sapı yemek derdin sona ereceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında karnına bıçak saplanmak dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine işarettir.

Kahve falında polis sapkasi takmak eskileri yâd edeceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta saplı bıçak görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık fincan görmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, bir hastalığa maruz kalacağına işaret eder.

Kahve falında mısır sapları görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir