AnaSayfa / Genel / Kahve falında sapı kırık gözlük görmek

Kahve falında sapı kırık gözlük görmek

Kahve falında sapı kırık gözlük görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, işlerin de hafifleyeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına işarettir.

Kahve falında sapı kırık gözlük gördüyseniz:

  • Kendinize dürüst olmanız gerekiyor.

Kahve falında sapı kırık gözlük görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlük sapı görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık balta görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sapı kırık kaşık görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine tabir olunur.

Kahve falında sapı kırık fincan görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık bıçak görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işarettir.

Kahve falında gözlüğü kırık görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir