AnaSayfa / Genel / Kahve falında sapı kırık bıçak görmek

Kahve falında sapı kırık bıçak görmek

Kahve falında sapı kırık bıçak görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında sapı kırık bıçak gördüyseniz:

  • Duygusal sorunlar işlerinizi yavaşlatabilir veya planlarınızı bozabilir.

Kahve falında sapı kırık bıçak görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık kaşık görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, dinç kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık fincan görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında sapı kırık gözlük görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yatırımlarının kar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık balta görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine işarettir.

Kahve falında karnına bıçak saplanmak işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında sapı olmayan bıçak görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına işarettir.

Kahve falında kalbine bıçak saplanmak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir