AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kaşık görmek

Kahve falında kırık kaşık görmek

Kahve falında kırık kaşık görmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kırık kaşık gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgi veya bilgiler planlarınızı ya da bakış açınızı değiştirmenize neden olabilir.

Kahve falında kırık kaşık görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık tahta kaşık görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık kaşık görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalettir.

Kahve falında çorba kaşık görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kaşıkla oyun oynamak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta kaşık yıkamak hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Kahve falında kaşık saymak gönlünce harcama yapmasına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kaşık vermek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir