AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık fincan görmek

Kahve falında kırık fincan görmek

Kahve falında kırık fincan görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, hüsrana uğrayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında kırık fincan gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatınızdaki yerlerini veya onlar için yaptıklarınızı unuttuklarını düşünebilirsiniz.

Kahve falında kırık kahve fincanı görmek kazancının epey düşeceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında sapı kırık fincan görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık fincan tabağı görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık fincan görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kahve fincanı görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yüzün güleceğine inanılır.

Kahve falında fincan takımı hediye etmek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil fincan görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapatılmış fincan görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir