AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kahve fincanı görmek

Kahve falında kırık kahve fincanı görmek

Kahve falında kırık kahve fincanı görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık kahve fincanı gördüyseniz:

  • Bilindiği gibi sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.

Kahve falında kırık kahve fincanı görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli kahve fincanı görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına delalettir.

Kahve falında kahve ve fincan görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında tepside kahve fincanı görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, anne baba duası alınacağına delalettir.

Kahve falında türk kahve fincanı görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kahve fincanında kalp görmek korkularından kurtulacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden kahve fincanı almak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı kahve fincanı görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, mutluluğunu çoğaltacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir