AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalyede uçmak

Kahve falında sandalyede uçmak

Kahve falında sandalyede uçmak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük başarılara kazanılacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında sandalyede uçmak gördüyseniz:

  • Başkalarının doğrultusunda ilerleyerek ya da planlarına uyarak kendi istediğiniz şeyleri yapmanız veya hedeflerinize ulaşmanız zor olabilir.

Kahve falında sandalyede uçmak kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına rivayet eder.

Kahve falında sandalye üzerinde uçmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına işarettir.

Kahve falında sandalyeyle uçmak yeni siparişler alacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında sandalyede uyumak işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında altın sandalye görmek sevap işlemek için uğraşacağına, isabetli adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında yeni sandalye görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında tahta masa sandalye görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir