AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalyede uyumak

Kahve falında sandalyede uyumak

Kahve falında sandalyede uyumak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate delalettir.

Kahve falında sandalyede uyumak gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdekilerle yetinmeye çalışmalısınız.

Kahve falında sandalyede uyumak bolluk ve berekete kavuşulacağına, her daim Allah yolunda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandalye tamir etmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski tahta sandalye görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında tekerlekli sandalyede bir adam görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan sandalye görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına işaret eder.

Kahve falında plastik sandalye görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini tekerlekli sandalyede görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birine sandalye vermek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir