AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın sandalye görmek

Kahve falında altın sandalye görmek

Kahve falında altın sandalye görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sağlığının geri geleceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında altın sandalye gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda bazı planlar yapmanız mümkündür.

Kahve falında altın sandalye görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski tahta sandalye görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine delalettir.

Kahve falında sandalye tekerlekli sandalyede oturmak geleceğin güzel olacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş tekerlekli sandalye görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekerlekli sandalyede olmak kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz sandalye görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz masa ve sandalye görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına yorulur.

Kahve falında tekerlekli sandalyede görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir