Kahve falında yeni sandalye görmek

Kahve falında yeni sandalye görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, saygınlık kazanacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine inanılır.

Kahve falında yeni sandalye gördüyseniz:

  • O zaman çıkarlarınızı gözleyin.

Kahve falında yeni sandalye görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, geleceğe dair planlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni masa sandalye görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni masa sandalye almak şifa bulacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeyle gezmek yeni bir ilişkiye başlamaya, elinin de bollaşacağına inanılır.

Kahve falında boş tekerlekli sandalye görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine yorulur.

Kahve falında altın sandalye görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında sandalyeye oturmak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini tekerlekli sandalyede görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top