AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalyeyle uçmak

Kahve falında sandalyeyle uçmak

Kahve falında sandalyeyle uçmak kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında sandalyeyle uçmak gördüyseniz:

  • İşleri boşvermek ya da sorumluluğu devretmek nedeniyle kazancınız azalabilir.

Kahve falında sandalyeyle uçmak mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sandalye üzerinde uçmak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına yorulur.

Kahve falında sandalyede uçmak her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, güzelliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü sandalye görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek yeni çalışmalara girişileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınını tekerlekli sandalyede görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasını tekerlekli sandalyede görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akülü sandalye görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir