AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye üzerinde uçmak

Kahve falında sandalye üzerinde uçmak

Kahve falında sandalye üzerinde uçmak aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret eder.

Kahve falında sandalye üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar veya karışıklıklar bir yakınınızla problem yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında sandalyede uçmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sandalyeyle uçmak işlerin toparlanacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında sandalye üzerinde uçmak sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına alamet eder.

Kahve falında plastik sandalye görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekerli sandalye görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine inanılır.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturan birini görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk sandalye görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir