AnaSayfa / Genel / Kahve falında sanatçının elini tutmak

Kahve falında sanatçının elini tutmak

Kahve falında sanatçının elini tutmak ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, başarılı bir kişi olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sanatçının elini tutmak gördüyseniz:

  • İlk önce, ailenizden kişilere yardımcı olmalı ya da geleceğinizi düşünerek para harcamalısınız.

Kahve falında sanatçının elini tutmak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında sanatçı eli öpmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında el sanatları görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sanatçının elini öpmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müdürün elini tutmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin elini tutmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, özlemlerini bitireceğine işaret eder.

Kahve falında elinde makas tutmak karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında eski kocanın elini tutmak yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir