AnaSayfa / Genel / Kahve falında el sanatları görmek

Kahve falında el sanatları görmek

Kahve falında el sanatları görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında el sanatları gördüyseniz:

  • Daha ölçülü ilerlemekte fayda var.

Kahve falında sanatçının elini tutmak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sanatçı eli öpmek yeni işlere atılacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sanatçının elini öpmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında el sanatları görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına işarettir.

Kahve falında ünlü bir sanatçıyı görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında bir sanatçıyı öpmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sanatçıyla sevgili olmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında bir sanatçıyla şarkı söylemek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir