AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürün elini tutmak

Kahve falında müdürün elini tutmak

Kahve falında müdürün elini tutmak kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında müdürün elini tutmak gördüyseniz:

  • Jest veya yardım talebiniz olan kişiler için gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.

Kahve falında müdürünün elini tutmak başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında müdürün elini tutmak duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine yorulur.

Kahve falında müdürle el sıkışmak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında müdürün elini öpmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine alamet eder.

Kahve falında müdürünün elini öpmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına işarettir.

Kahve falında genel müdürün elini öpmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında müdür eli öpmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kızın elini tutmak çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir