AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde makas tutmak

Kahve falında elinde makas tutmak

Kahve falında elinde makas tutmak acı veren kazalara, çareye ve çözüme ulaşacağına, sorunların üstesinden geleceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına delalet eder.

Kahve falında elinde makas tutmak gördüyseniz:

  • Dostlarınız yüzünden bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında elinde makas tutmak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında makas tutmak büyük paralar kazanılacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde makas görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının elinde makas görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini makasla kesmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında makasla elini kesmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde makas görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde makas görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir