AnaSayfa / Genel / Kahve falında sanatçı eli öpmek

Kahve falında sanatçı eli öpmek

Kahve falında sanatçı eli öpmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, kişinin güzel işler yapacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında sanatçı eli öpmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlış hesapları sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında sanatçının elini öpmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine tabir olunur.

Kahve falında sanatçı eli öpmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine delalettir.

Kahve falında bir sanatçıyı öpmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine yorulur.

Kahve falında sanatçıyı öpmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sanatçı öpmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında el sanatları görmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında sanatçının elini tutmak hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş anne ve babanın elini öpmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir