AnaSayfa / Genel / Kahve falında sanatçının elini öpmek

Kahve falında sanatçının elini öpmek

Kahve falında sanatçının elini öpmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sanatçının elini öpmek gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz alanlarda ilerleme veya kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında sanatçının elini öpmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına rivayet eder.

Kahve falında sanatçı eli öpmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında sanatçı öpmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, hayatının da zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sanatçıyı öpmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında sanatçıyı öpmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine yorulur.

Kahve falında el sanatları görmek güç alacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sanatçının elini tutmak sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen yakının elini öpmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir