AnaSayfa / Genel / Kahve falında samanlıkta yumurta görmek

Kahve falında samanlıkta yumurta görmek

Kahve falında samanlıkta yumurta görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sorunların atlatılacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında samanlıkta yumurta gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemler yararınıza sonuçlar doğurabilir veya işler bir şekilde lehinize ilerleyebilir.

Kahve falında samanlıktan yumurta toplamak geçim sıkıntısının biteceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında samanlıkta yumurta görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, bir şeyden zarar görmeye delalet etmektedir.

Kahve falında samanlıkta yumurta toplamak çok başarılı işlere imza atacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saman içinde yumurta görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ata saman vermek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nohut samanı görmek ruhen rahatlığa erileceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında saman savurmak rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına tabir olunur.

Kahve falında samanın yanmasını görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir