AnaSayfa / Genel / Kahve falında samanın yanmasını görmek

Kahve falında samanın yanmasını görmek

Kahve falında samanın yanmasını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, planların sarkacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza tabir olunur.

Kahve falında samanın yanmasını gördüyseniz:

  • Olası aksilikleri gözünüzde büyütmemeli, olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında yanmış saman görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine tabir olunur.

Kahve falında samanın yanmasını görmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında samana saklanmak peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında saman temizlemek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında çuvala saman doldurmak zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında saman çuvalı görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine yorulur.

Kahve falında mercimek samanı görmek güzel bir yola çıkılacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına işarettir.

Kahve falında samanlı çamur görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir